Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karmaR^

0 0
možnosti

J51a32n 16R15á56ž

28. 2. 2021 19:26

No od doby, kdy se pí.Babišová cachtala na Instagrammu svými fotkami u moře právě v době, kdy její muž důrazně apeloval na občany ČR, aby nikam nejezdili, si o jejím IQ nedělám veké iluze.

4 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti

Ten se jim vubec nemel stat.

0 0
možnosti

P61e54t42r 43B59u36r73i94a25n

28. 2. 2021 16:47

Pan Babiš je smolař par excellence.

Zapomněl na to, že Čapák patří jeho rodině a přišel tak k 50ti milionům. Jindy měl potíže s uvedením nové linky v Penamu do provozu, a bohužel tak musel inkasovat 100 milionů. Do strany vstoupit nechtěl, přinutila ho k tomu matka, a tak se pak vzpouzející ocitnul na recepci v Maroku. Stejná smůla ho předtím postihla i s tou prestižní školou ve Švýcarsku.

Minulý rok zase, když důrazně varoval české občany před cestami do zahraničí, ho cestovka svým arogantním přístupem vyhnala na dovču na Krétu. Je to prostě smolař roku.

Jen tu cestu do Dubaje Moniky Babišové trochu kalí fakt, ž tam jezdí pravidelně a na dovolené byla jen za minulý rok 4x výhrůžky nevyhrůžky. Je prostě sama na sebe tvrdá. A to u toho ještě stíhá řídit 250 firem ve svěřenských fondech. Je zkrátka ohromně výkonná a pracovitá, takže si tu dovču zaslouží.

Panu Babišovi věřím naprosto každé slovo. A vy byste také měli.

6 1
možnosti
Foto

Tak pokud mám věřit portálu seznam, pak ty fotky zveřejnil jakýsi pisálek Kmenta a nikoliv samotná manželka Babiše. A pokud jí o výhružkách on sám neřekl, tak za to bych jej nekritizoval. Možná jí nechtěl přidělavat starosti. Každopádně je to soukromá věc jeho rodiny.

7 1
možnosti
Foto

Pokud máte pravdu, a paní Babišová sama fotky nezveřejňovala, pak to chování samozřejmě smysl dává.

3 0
možnosti

Víte, možná věděl moc dobře, proč ji s tím vyhrožováním neseznámil. Ne každý člověk, když se něco takového dozví, zachová chladnou hlavu a nepropadne hrůze. S někým, o kom to vím, nebudu hovořit o hrozícím nebezpečí, ale pošlu ho na příjemnou dovolenou někam, kde nebude nápadné, že má kolem sebe osobní strážce, ale naopak, jako žena premiéra jiného státu bude považovat takové opatření za normální.

8 0
možnosti
Foto

Tak Andrej Babiš propadá hrůze......zajímavé..... Tak hlavně že my ostatní jsme s těmi 20 tis. mrtvými tak nějak v pohodě....

4 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik