Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podobně by se mohly uzavřít mezistátní dohody o výměně obyvatel. Od vás přijmeme tisíc migrantů a vy zase od nás vezmete stejný počet občanů zhnusených evropským počasím a současným děním a toužících po prostém žití pod věčně slunečnou oblohou a v blízkosti moře. V Evropě dostanou byty po odešlých a vy Evropanům poskytnete přiměřenou rozlohu půdy a materiál pro výstavbu přístřeší.

0 0
možnosti
Foto

R^R^Dánská vláda hledá možnosti, jak odradit uprchlíky žádající o mezinárodní ochranu, a přišla s nápadem, že bude žadatele o azyl nasměrovávat do zemí mimo evropský kontinent, napsal deník Le Monde. Dánští poslanci aktuálně projednávají návrh zákona, který skandinávské zemi umožní přenést zodpovědnost za příjem žadatelů na třetí zemi nebo několik třetích zemí. Mezi státy, které by mohly tento servis Dánsku zajišťovat, je horkým kandidátem Rwanda. Podle návrhu zákona budou migranti po příjezdu do Dánska zaevidováni a úřady na základě otisku prstů prověří, že nežádali o azyl v jiné zemi Evropské unie. Následně budou posazeni do letadla mířícího do Afriky, kde se dalšími procesy vyřizování žádosti bude zabývat třetí země. Podle stanice RFI se Dánsko snažilo uzavřít dohodu s různými státy včetně Tuniska a Etiopie, nejslibněji ale vypadají jednání s Rwandou.

5 0
možnosti
Foto

Evidentně to některým evropským politikům dochází, že kontinent není nafukovací a že čeho je moc, toho je příliš.

Bohužel si nejsem jistý, není-li již pozdě na zásadní změnu a záchranu západního stylu života bez použití metod, jako je např. vojenský puč, kterým hrozí někteří vojáci, současní i bývalí, ve Francii.

4 0
možnosti
Foto

Dánsko je první evropská země, která neprodlužuje syrským uprchlíkům povolení k pobytu s tím, že je už část syrského území dostatečně bezpečná, aby se tam mohli vrátit. Od loňského léta dánské úřady zamítly žádosti o prodloužení dočasného pobytu už 189 Syřanům. Dánsko má nejpřísnější proti-imigračními zákony, Má nejpřesnější zákon o slučování rodin. Je za to kritizovaná EU.

6 0
možnosti
VB

Poněkud mi uniká smysl zvát do Evropy neprověřené osoby a hned je lifrovat do třetích zemí, zbytečné náklady. To už možná má lepší nápad Švédsko, které chce více prověřovat statut "uprchlíka" a poté v kratších časových cyklech ověřit, zda jde o slušného jedince, anebo zda jde o zneužití - a za jednotných evrops. pravidel ho poslat zpět domů, nikoli aby se dál pohyboval po Evropě.

0 0
možnosti
Foto

Máte pocit, že je Dánsko zve? ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik