Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J68o74s95e68f 55P44o58t28r

18. 8. 2021 23:02

Tady přece nejde o Taliban, Afganistán. Tady jde o tu naší jedinečnou exkluzivní jak si všichni myslí, civilizaci. Co když Talibán, Afgánci a ostatní to vidí jinak.

V ČR se ročně popraví na 30 000 nenarozených dětí. drtivá většina narozených dětí a s nimi i jiní příbuzní jsou terorizováni rozvodovými boji párů, hlavně z nezvládnuté sexuality - čím perverznější, tím pokrokovější. Víc jak 50% mrtvých je spáleno bez účasti příbuzných, na 90% mužů, i když mají partnerky pravidelně onanuje na počítačovém pornu.

Drtivá většina lidí chodí do tíživé práce, po práci sleduje bezduché seriály, na začátku víkendu se těžce opíjí, v neděli se léčí z kocoviny aby mohli v pondělí pracovat.

Když člověk zestárne, děti ho odloží do domova důchodců, kde si musí uvědomit, že je prostě náhodná inkarnace opice a že jeho život nemá smysl.

Co když Talibán a Afganci a jiní to vidí jinak?

0 0
možnosti
ZZ

Rozhodně mají Afgánci jiný pohled na tuto problematiku, než valná většina Evropanů. Proto je jim naše kultura nepřijatelná.

0 0
možnosti
ZZ

Co se té rychlosti týče - slyšel jsem zajímavý drb.

Za rychlé vzdávání vládních sil mohou mobilní telefony !!!!

Když se prý vojáci dozvěděli od svých zajatých kamarádů v jiných městech, že Talibanci vojákům, kteří se vzdali, nic nedělají, ale naopak jim nabízí začlenění do vlastních jednotek - tak se začali masově vzdávat všude.

Nu vot - těchnika.

;-D

0 0
možnosti
LB

Stručné, přesné, výstižné.

0 0
možnosti
JSS

Tak o co jde? No logicky o strategii uchvácení teritoria a taky o bohatství v zemi. A to tehdy Rusům i Amerikánům . kde ztratili jak mnoho životů tak majetků. Zkrátka okupanti a zvrhlíci. Ještě teď odsoudili nasí blbečci za pravdu !! Nic- tihle naši korumpční souditelé půjdou taky za mříže. kandál - takový v taláru za 140 táců- kde jsme? - v bordelu..... Teď zase půjde o to samé,kdo co uchvátí - a my budeme cálovat....

0 0
možnosti
JJ

Váš článek se mi líbil, cítím to podobně. Přesto je mi z toho všeho nesmírně smutno. Fakt asi bude ten, že pláč afgánské dívky, který dnes sdílí celý svět, už ničemu nepomůže. Ona volá o pomoc, ale ta už tady byla a platná, jak je zřejmé, nebyla. Nezbývá, než konstatovat, že pokud někdo nebojuje, i když má čím a má převahu, tak asi nemá p r o č. Co se týká Talibanu..., tam bude fungovat známý princip: revoluce požírá své děti - začnou se rvát mezi sebou.

0 0
možnosti
RK

Prostě se ukazuje, že tyto národy nemá smysl převychovávat.

0 0
možnosti
ZZ

Ukázalo se, že nemá ani smysl přezbrojovat naši armádu na lepší zbraňové systémy a techniku.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
RK

Souhlas a otázka: Vy jste někjaký Afganolog?

0 0
možnosti
Foto

Jak v článku přiznávám, nejsem žádným znalcem tamních poměrů ve smyslu odbornosti. Jen se od dětství zajímám o svět kolem sebe, a téma Afganistánu mne provází strašně dlouho. 4/5 života.

0 0
možnosti

Podle toho, co jsem na netu cetl ja, tak americke tajne sluzby predpovedely bleskovy pad prozapadniho rezimu, jenze americti politici to nechteli akceptovat a mluvili o mesicich.

Nicmene zrejme bude pravdou, ze zhrouceni prozapadniho rezimu doslova v radu hodin bylo zrejme prekvapenim i pro analytiky americkych tajnych sluzeb.

Nejvystiznejsi slovo, charekterizujici vyvoj v Afghanistanu, bude slovni spojeni “bezpodminecna dobrovolna kapitulace.

0 0
možnosti
ZZ

Tajné služby nic nepředpověděly - a politikové jim bezmezně věřili.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JT

J81i29r26i 51T25i77c37h32y

16. 8. 2021 16:10

Zda se mi, ze se zapomnelo na rychly postup ISIS a jeji ovladnuti moci (pritom na jejich vojenske zniceni stacila jedna dobre vycvicena brigada).

0 0
možnosti
ZZ

Nezapomnělo.

Vojáci irácké i syrské armády, kteří byli sunity, se jim rychle vzdali také a posílili jejich řady, protože to byli souvěrci. Šítové se s nima ale statečně prali. Ten ISIL a Taliban je personálně propojen - protože po neúspěchu v Sýrii se po krátkém nasazení žoldáků v Náhorním Karabachu, tito přesunuli do Afgánu, kde posílili jednotky Talibanu.

:-/

0 0
možnosti
PK

P10e47t44r 80K21r48a64u83s

16. 8. 2021 16:03

Opět se potvrdilo, ža Amerika jako spojenec je horší varianta než Amerika jako nepřítel.

2 5
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik