Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Auto nejezdí bezhlučně po chodníku.!!

0 0
možnosti

S tou technickou nevím, na moped ji také nepotřebujete, ale potřebujete helmu, brýle a pojištění a řidičák.

0 0
možnosti
Foto

Také nevím, nejsem odborník. Ale elektrokoloběžky se skutečně prodávají občas s uváděnou rychlostí až 100 km/hod. Tam by byl dobrý technický stav asi nezbytný pro přežití ;-). Je to samozřejmě v zájmu řidiče, stejně jako třeba u aut, ale pokud u nás musí mít technickou mnou zmíněný fichtl, pak nevím, proč ne elektrokoloběžka.

0 0
možnosti

Problem je, ze v CR ohledne tech elektrokolobezek panuje absolutni anarchie. Zadna pravidla, zadne pojisteni, zadne vekove omezeni a ani zadna maximalni rychlost.

1 1
možnosti
Foto

A proč je to problém? Pro řidiče máme bambilion pravidel a stejně to nefunguje, problém bude úplně někde jinde než v pravidlech, věkovém omezení, maximální rychlosti. To všechno pro řidiče aut/motorek/náklaďáků máme a přesto kde kdo mručí, jaká je to na silnicích hrůza. Přísná pravidla se neosvědčila, je třeba jít jinou cestou.

1 0
možnosti

Tuším, že nás to čeká postupně všechny: posuďte, co je pro městský provoz racionálnější - koloběžka s jedním člověkem nebo auto s jedním člověkem:)

1 1
možnosti
Foto

Vůbec nerozporuji to, co uvádíte.

Jen je podle mne potřeba, aby stejně jako auto a motorka, měla el. koloběžka řidiče s oprávněním a splňovala podmínky pro provoz, podobně jako motorky a auta.

0 0
možnosti

Elektrokoloběžkový mor se rozšiřuje po celé republice! Je to hnus.

5 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 21,30
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik