Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a59n 48M26a92r44e72k

24. 10. 2021 23:57

Všichni vy, tam v Čechách

všichni vy, dím

at je vám Petr neb Pavel,

chran hrud svou pancířem ocelovým

tisícům útoků zavel....!!!

0 0
možnosti

Přijde mi to jako řízená propaganda proti kandidátovi, který má náhle velkou šanci porazit Babiše a dostat se na Hrad. Jeho minulost neznám ale pracoval v NATO a vystupoval "protirusky" již v době, kdy nebezpečí ruského vlivu u nás nebylo tak aktuální jako dnes.

1 1
možnosti

;-D;-D;-D

Ten má šanci tak porazit jen popelnici na chodníku !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jednoznačně s Vaším blogem souhlasím a na rozdíl od mnohých diskutujících v něm žádnou nenávist necítím. Pouze objektivně konstatujete to, co je je naprosto evidentní. Jenže těm s dvojím metrem na "bývalé" soudruhy se to zkrátka nelíbí. Proč asi, to zřejmě oba moc dobře víme.;-)

Karma R^

3 0
možnosti
Foto

Dvojí metr na soudruhy je už asi 70 let největším problémem země zdejší. Už asi 70 let se tu vždy rvou soudruzi se soudruhy a prokazují, kdo z nich je lepší a kdo horší a lidé na to pořád naskakují, nechápou, že ti lepší, horší, bývalí, současní jsou pořád ti stejní, jen se rvou o moc. To bylo v roce 1946, kdy se jedni soudruzi, pokusili sejmout jiné soudruhy a neváhali popravovat, totéž v roce 1968, ti už byli trochu "civilizovanější" a jen uvěznili a nakonec i v roce 1989. O žádný dvojí metr nejde, jde jen a pouze o boj jedněch komoušů s jinými a děje tak jen proto, že to lidé tolerují. Až a jestli jednou národ zvedne hlavu, přestane tolerovat ty jejich boje o moc a vypráská je do posledního, pak snad bude líp.

2 0
možnosti
Foto

Jeho kandidatura v 2.. kole by byla požehnáním pro Bureše. V takovém případě by mnozí z nás prostě k volbám nešli. Kariérní komunista jako druhý kariérní komunista.

1 1
možnosti
Foto

Jistý rozdíl tu je, jeden hrdina, druhý loupežník ... atd.

3 1
možnosti

U gen. Pavla mi připadá spíše podivnější nezájem o jeho osobu ze strany armády. Jeho zkušenosti v oboru musí být velké. Ve svém profes. životě "bojoval" na dvou frontách a vždy zastával kategorické přístupy k protistraně. Ta flexibilita, připusťme, jej nezdobí. Je možné, že za jeho "kam vítr tam plášť", pana generála mnohý volič posílá v zápase o prezidentský úřad, ze hřiště za autovou čáru.

Stále je to ale člověk relativně mladý (Radecký se chodil mydlit na bitevní pole ještě v osmdesátce) s velkou zkušeností, co se vojenství týče. Jako stratéga ho trochu ušmudlal oportunismus, ale stále může být užitečný třeba v reformních krocích naší armády. Proč ho klucí na genštábu nechtějí mezi sebe, to vážně nechápu.

1 1
možnosti
Foto

J55i38ř44í 27K31i96n98d61l

24. 10. 2021 11:30

Generál Pavel má čisté lustrační osvědčení a prošel prověrkou a proto mohl být zařazen v roce 1990 do Vojenského zpravodajství. Ve VKR se nezbýval donášení a špiclováním .Do VKRbylpovolán v roce 1989, kdy tato složka skončila. Není veden v Archivu bezpečnostních složek jako agent StB. V roce 1990 probíhali prověrky jak vojáků, tak i příslušníků VB. Kdo prošel dostal lustrační osvědčení. U příslušníků VB, pokud bylo zjištěno, že na základní vojenské službě spolupracoval pro VKR a stačilo, že jednou udal někoho z vojáků byl konec kariéry.

5 2
možnosti

Komunista a kontráš ?

Jak se to rýmuje !

;-D

V roce 1996 přišel na Brněnskou - dnešní Univerzitu obrany pozorovatel z Bundeswehru na pár dní.

Zhrozil se - tvrdil - že to tam byl samý komunista a prospěchář - nejen mezi vyučujícími, ale i mezi studenty.

;-(

1 2
možnosti

Tak primitivně nenávistný blog jsem snad ještě nikdy nečetl a to i já nemám rád některé lidi, jen se nezaštituji národem. :-(

12 5
možnosti

Myslím že bolševická guma by byla důstojnou pokračovatelkou prezidentských tradic po M. Zemanovi.

1 0
možnosti

J96i69r82i 82V42r38a97b47e59c

24. 10. 2021 9:42

Každopádně, když by byl zarytý komunista- bolševik, nedostal by takovou vysokou funkci u NATA . Zeman "včasně" vylezl a přesto trčí do teď v Puitinové .......

11 1
možnosti
Foto

Naznačím tu jinou teorii: nemohl gen. Pavel naopak pracovat pro tajné služby USA s pověřením infiltrovat do KSČ a armády? A proto byl pro vysokou funkci v NATO bez problémů schválen?

Být to pravda, tak se naši souzi už pomatou úplně.

Pokud by se do druhého kola dostal Babiš a Pavel, tak volím Pavla.

Dal bych spíš přednost gen. Šedivému, ale on se asi nezúčastní.

1 0
možnosti

No, máte v tom pěkný hokej. Plést si vojenskou kontrarozvědku s STB ...

9 0
možnosti
Foto

Wikipedie p historii VKR: "VKR vznikla 29. května 1952 jako nástupce odboru C (dříve Velitelství vojenské zpravodajské služby (VVZS), ještě dříve Hlavní informační správa (HIS) a ještě dříve HS OBZ) v rámci ministerstva národní bezpečnosti (MNB). Po zániku MNB v roce 1953 byla VKR začleněna jako součást StB do struktury ministerstva vnitra (MV) jako jeho VI. správa (jako HS VKR přestala existovat).

1. března 1964 došlo k obnovení HS VKR (stále v rámci MV, jako III. správa MV). Začátkem léta 1966 se HS VKR stala součástí znovuvzniklé Hlavní správy Státní bezpečnosti (HS-StB) jako III. správa HS-StB.

Po roce 1968 byla VKR zařazena do struktury federálního ministerstva vnitra (FMV) v rámci Federální správy zpravodajských služeb (FS-ZS) jako III. správa FS-ZS - Hlavní správa Vojenské kontrarozvědky (HS VKR). Později došlo k přejmenování na III. správu Hlavní správy SNB - HS VKR

Koncem května 1990 byla VKR zrušena a 1. června 1990 byli zaměstnanci převedeni do působnosti Federálního ministerstva národní obrany (FMNO). 1. července 1990 vzniklo Vojenské obranné zpravodajství."

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS