Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP
Foto

Nečetl jste to :-P, stačil vám titulek...

0 0
možnosti
JD

J18a70n 83D50o45u29š58e15k

13. 1. 2022 23:39

Taky nevím proč. V každé straně se dřív či později ukáže nějaký šmejd.

1 1
možnosti
Foto

Je to tak. Moje úvaha je o tom, že je důležité přednostně sledovat chování těch, kterým jsem dal důvěru ve volbách.

0 0
možnosti
LP

a volič top09 jakbysmet. Zdá se, že do čela sněmovny jsme získali aktivistku z evropských hodnot. Vám samozřejmě zasloužená karma:-)R^

5 1
možnosti
MR

Plivnout si do obliceje je velice jednoduche staci stat oblicejem proti vetru. Az tak je to jednoduche. Stejne jako byt slusny poslanec. Jen to nikdo moc nedela.

0 0
možnosti
Foto

Vidíte, to mne nenapadlo... Přitom je to tak ekologické, využití větru... Kdybych tu potřebu měl, což tedy nepředpokládám, vím už jak na to R^;-)

0 0
možnosti
JR

J88a77n 72R23á13ž

13. 1. 2022 17:54

Dnes jsem poslouchal v rozhlase nějakého chlápka, co byl v USA na universitě a stejně jako Farsky, díky Flubrightově nadaci. Říkal, že jak Farský prezentuje, že se bude moci dostavit s Sněmovny vždy, když se bude hlasovat něco podstatného, je nesmysl. Podmínky této nadace něco takového vylučují!

A za druhé to jeho prohlášení vzbuzuje názor, že většina jednání Sněmovny jsou nedůležitá a jen pár je tak důležitých, aby se jich pan Farský osobně zúčastnil.

A tak je na místě otázka, proč tam poslanci vůbec tak často docházejí, když se tam neděje nic důležitého;-D.

PS. Pan Farský se měl už před volbami rozhodnout, zda chce pokračovat v profesním sebevzdělávání nebo dělat politiku. Podle mne je to obyčejný hochštapler, který si chtěl zvolením do Sněmovny zajistit vysoký příjem po dobu, co bude v USA a jeho hloupé žvásty to zakrýt nemohou.

11 0
možnosti
Foto

Já v tom s vámi souhlasím. A stejný názor jako vy a já mají i např. pánové Kalousek, Nečas, Topolánek či Špidla.

Je to podvod a Farský je lhář. Já si to umím přiznat, že je z mnou preferované strany. Rozhodně netvrdím, že tím u mne STAN skončil, na to zase jeden Farský ani náhodou nestačí.

2 0
možnosti
PN

P65e43t15r 77N55e17d67v42ě93d

13. 1. 2022 17:21

Docela pěkně napsaný názor. Jen by mě zajímalo, proč si myslíte že minulá vláda byla nedostatečně odborná

8 0
možnosti
Foto

Je to samozřejmě věc názoru. Ale premiér, finance, vnitro, sociální věci, místní rozvoj... To byly podle mne nekompetentní lidé. Napsal bych ještě zdravotnictví, ale tam mi tolik kritizovaného Vojtěcha je spíš líto. Chytil dobu nástupu celosvětové paniky, odstoupil asi úplně vyčerpaný - tomu věřím. Pak sr to tam točilo jako kolotoč a nakonec to premiér zase hodil jemu na krk. Takže u zdravotnictví to dávám za vinu hlavně Babišovi.

0 0
možnosti
LH

Také jsem volil jinou stranu, která propadla, ale divím se že voliči se nepoučili (asi pětipsa volili lidé, kteří je nezažili v jiných letech).Komunistům vyčítají, co všechno zkazili, ale voliči pětipsa asi nevědí o co všechno nás jejich strany připravily.Kdo nám vlastně vládl za Nečase (že to byla vlastně jeho milenka, která určovala kdo kdy a kde se s ním může setkat) a brala za to statisícové dary (sice to nebyly třeba peníze, ale kabelky), kdo odsouhlasil miliardové peníze církvím kdo (když byl prezident) jejich jménem odpustil miliardové zisky lidem, a dal jim amnestii, kteří tento stát vytunelovali.

Jak je vidět, lidi jsou nepoučitelní (a to vyčítají lidem, kteří volí komunisty) a volí strany, jejichž členové se napakovali v jiných letech na majetku všech občanů této republiky.

Najděte si na netu "Rozkrádání naší republiky a kdo za tím stál".A tady máte strany, které dneska vládnou a jak je vidět, lidem to nevadí.HLAVNĚ ŽE JE VOLÍ!!!

Babiš se možná také zúčastnil tohoto rozkrádání, ALE KTERÁ STRANA ,KDYŽ BYLA U MOCI, MU TO DOVOLILA?Kdo dělat tenkrát zákony?

10 3
možnosti
Foto

Ano, vy jste taky z ranku pana Jiřího Konráda. Problém vidíte u těch druhých. ;-) Seznamte se spolu a rozebírejte politiku...

Samozřejmě, že žádná ze stran, které nám vládly v demokratických časech, není úplně čistá. Na to je na každou z nich napojeno až příliš různých lobistů, podporovatelů na oplátku a každá z nich má samozřejmě členy, kteří chtějí do křesel tam i onde.

Já bych měl asi nejblíže k ODS, pokud jde o vnímání společnosti jako takové, ale zatím se nedokážu přenést právě přes ty chyby, kterých se dopustila.

Volit ovšem kteroukoliv z nedévno ještě opozičních stran je pro mne zcela nepřijatelné, jejich vidění světa je tomu mému zcela vzdáleno.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
Foto

No, vždyť i já říkám: "A to proboha proč?" ;-)

1 0
možnosti
PK

Nic proti tomuto uskupení, ale je zřejmé, že v nižší lize panují podobné poměry jako v extralize. BTW, "chybičky" našich politiků jdou skrze sněmovnu a jednotlivé partaje....s tím nic neuděláte:-)

0 0
možnosti
OD

Z Vás ta frustrace přímo stříká. Nebojte, Farský to rozhodně nedotáhne na pátého nejčastěji zmiňovaného daňového únikáře na světě. Andrej je hvězda!

Farský je ulejvák, ale rozhodně o něm australská, americká, britská, německá ani francouzská televize nenatočí publicistický pořad jako o Andrejových zlodějinách.

Pokud by si tu někdo měl plivat do tváře, vy rovnou po hlavě skočte do záchodu a nezapomeňte za sebou spláchnout.

Mimochodem, kdybych chtěl štajgrovat STANaře, asi bych pohovořil o Michálkovi Břežanském. To je podobně zlodějská vesnice jako Průhonice.

Sorry jako, tak čau.

2 2
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik